EN3RGY
Lista Forumurilor Pe Tematici
EN3RGY | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EN3RGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
EN3RGY /            👨🏻‍🏫Counter-Strike Tutorials / Tutorial instalare HL Guard Moderat de eLeM3nT23, sTarT93
Autor
Mesaj Pagini: 1
ClicK;x
Super Membru ⚡⚡⚡⚡⚡

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 261
tutorial instalare HL Guard

O scurta descriere despre HL Guard !
Hlguard este un sistem anti-cheat server-side pentru Half-Life si MOD-urile sale numeroase. La inceput dezvoltat sub numele de Csguard de catre OLO inainte de a fi adaptat si folosit pentru toate modurile HL de catre United Admins, proiectului i s-a dat o noua casa, la TZP, unde planuiesc sa dezvolte caracteristicile pe viitor si sa introduca noi metode de detectare a cheaturilor.
Detecteaza:

Wall
Aim
Alias
Cvar
Banarea numelui
Banarea clientui de steam
Sistemul Skywalk Guard
1. Descarcati HL Guard de aici, apoi il dezarhivezi oriunde pe disc.Dupa dezarhivare il copiezi in HLDS/cstrike/addons, dupa care intri in HLDS/cstrike/addons/metamod/ si deschizi plugins.ini cu worpad sau notepad si adaugi linia urmatoare "win32 addons/hlguard/dlls/hlguard_mm.dll" fara ghilimele.

2. Activarea meniului hlguard

Intri in HLDS/cstrike/addons/hlguard/config , si deschizi hlg_menu.cfg cu wordpad sau notepad. Cauti linia hlg_menupassword "" , unde vei pune o parola intre ghilimele (ex: : hlg_menupassword"ttaagg" ) Salvezi si iesi. Dupa dai un restart la server, intri in joc si scrii in concola hlg_menupassword ttaagg (fara ghilimele) si meniul o sa apara pe ecran.

3. Declaratia de acord este setata in limba engleza, o poti edita ...sa scrii ce vrei tu.Pentru a putea schimba declaratia de acord intri in HLDS/cstrike/addons/hlguard/config/hlguard.cfg unde stergi "//" din fata liniei : // hlg_exec addons/hlguard/config/hlg_agreement.cfg , dupa care intri in HLDS/cstrike/addons/hlguard/config si deschizi hlg_agreement cu wordpad. Va arata asa :


Unde scrie "By playing on this server.... poti modifica cu ce vrei tu. Ultima linie este mai importanta, unde vei trece asa : 1.Accept 4.Refuz Cu restul sper sa va descurcati, daca aveti probleme postati pe forum



poate va intereseaza


_______________________________________
//ReSpEcTa Si VeI Fi ReSpEcTaT//

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la